Als diëtist voor onze site in het segment Healthcare sta je in voor de volgende taken:
Je staat in voor de werkorganisatie met betrekking tot de dieetvoeding
Je staat in voor de taakverdeling en geeft de nodige instructies
Je maakt de planningen op aan de hand van het maaltijdbeheersysteem, je geeft instructies aan het keukenpersoneel en voert bepaalde bereidingen zelf uit
Je controleert de mise-en-place van alle benodigdheden aan de band: dranken, brood, spijzen, vetstoffen, garnituren, supplementen, bestek, enz..
Je staat mee in voor de controle van de samenstellingen en schikking van de spijzen, dranken en toebehoren op de dienbladen conform de dieetfiches
Je werkt mee aan de bedelingsband tijdens de assemblage van de dienbladen
Je staat mee in voor de controle bij het opruimen van de band na de bedeling, het opbergen en stockeren van voedingsmiddelen
Je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij
Jouw profiel
Het nodige enthousiasme bezit je om deze boeiende functie aan te gaan
Je beschikt over een graduaatdiploma voedings- en dieetleer en kan een aantal jaren relevante ervaring voorleggen. Ervaring binnen een ziekenhuisomgeving is een plus
Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse taal
Je bent vriendelijk, sociaal en gemotiveerd
Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig
Je bent proactief in dienstverlening, neemt initiatieven
Je volgt de interne procedures op
Je hebt zin voor verantwoordelijkheid
Je bent sterk in het plannen en organiseren
Je hebt de nodige empathie en communicatieve vaardigheden
Je bent een evenwichtig en stressbestendig persoon met zin voor detail en professionalisme
Je bent een teamplayer - One Team Approach
Het dieet opvolgen en informatie uitwisselen met verschillende betrokkenen (verzorgend, opvoedend personeel, ...)
De eigen deskundigheid ontwikkelen
Menu's samenstellen of aanpassen volgens de mogelijkheden van de grootkeuken en de kenmerken van de doelgroep (leeftijd, dieet, …)
Menu's samenstellen volgens het medisch voorschrift of de individuele behoefte
Het keukenpersoneel informeren
Voedings- en dieetadvies voor: Ziekenhuispatiënten
De administratie en boekhoudkundige gegevens van een organisatie of dienst opvolgen
Aanbod
Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
Een voltijds
vervangingscontract
met plaats van tewerkstelling in
Edegem
Uurrooster: je werkt in een flexibel uurrooster, de uren kunnen vallen tussen 6u15 en 18u30. Bovendien werk je 1 weekends op 4